Stel je eigen groep samen en krijg nieuwe inzichten en handvatten, die je relatie met je jezelf, je partner en andere naasten opheldert, verfrist en verdiept.

Dit is een cyclus van 5 avonden die ik op locatie, kom geven in huiselijke sfeer.

Er zijn maar weinig mensen die van huis uit hebben geleerd hoe je een relatie goed en inspirerend houdt. Hoe blijf je de liefde voelen, als je je overbelast voelt, je irriteert aan de ander, je niet begrepen voelt of je steeds in een discussie beland als je ergens over wilt praten? Hoe ga je om met verschillende inzichten, belevingen en wensen? Wat doe je met oplopende spanning en emoties?

Tijdens de avonden zal ik uitleg geven over het ontstaan van patronen en overlevingsmechanismes die we allemaal vanuit onze gezinssituatie van vroeger meebrengen in een liefdesrelatie. 

We gaan zien hoe deze patronen en overlevingsmechanismes bijdragen aan het vastlopen, zowel in jezelf als in het contact met je naasten. En natuurlijk besteden we aandacht aan hoe we de relatie weer naar een hoger plan kunnen brengen, waar liefde, respect en plezier de basis vormen van het samenzijn.

We gaan oefenen in contact maken met onszelf en de ander en ervaringen, inzichten en emoties delen.

De avonden worden ook bepaald door de inbreng en wensen van de deelnemers.

Door dit met een groep collega's, bekenden of vrienden te doen creeër je direct een netwerk van ‘good company’. Je kunt elkaar dan ook ná deze cyclus blijven inspireren en ‘wakker’ houden. Het kan heel ondersteunend zijn wanneer je samen met je partner deelneemt. Ook zonder partner ben je van harte welkom.

Aantal deelnemers: 4-10

Tijd: 5 avonden van 150 minuten

Locatie: In overleg, afhankelijk van de mogelijkheden ter plaatse. Zowel thuis bij één van de deelnemers als een gehuurde groepsruimte is mogelijk.