Er even helemaal tussenuit zonder de dagelijkse beslommeringen


Een enorme oppepper voor je relatie en ook heel geschikt voor mensen die zich individueel willen bezinnen met de ondersteuning van een ervaren coach/therapeut.


Waarom een driedaagse?


De ervaring heeft geleerd dat een driedaags arrangement een grote impact kan hebben en een echt verschil kan maken. 

De focus ligt gedurende drie dagen op het proces van jezelf (en je partner).

Je bent intensief bezig met jezelf, ontwikkelt bewustzijn over het ontstaan en de uitwerking van gedragspatronen waardoor je vastloopt in jezelf en/of de relatie. Je krijgt ook zicht op hoe je weer meer contact, ontspanning en plezier kunt ervaren en daarvoor worden je ook handvatten aangereikt. 

Iedere dag is er een sessie van één dagdeel, daarnaast krijg je oefeningen of opdrachten die jouw/jullie proces verder ondersteunen.

Er blijft ook voldoende tijd over om te genieten van de omgeving waar je uren kunt fietsen of wandelen en zelfs nog kunt verdwalen....

Zowel in de verschillende strandpaviljoens als in Schoorl en Bergen kun je heerlijk lunchen of uitgebreid dineren.


Waar?


De arrangementen worden gegeven in Schoorl en Bergen, aan de rand van een enorm natuurreservaat met bos- en duinlandschap en de prachtige stranden van de Noord-Hollandse kust. 

HUIZE GLORY in Bergen aan Zee

BOUTIQUE HOTEL "VILLA HAZELAAR" in Schoorl.

Ook zijn er mogelijkheden om een VAKANTIEBUNGALOW te huren in Schoorl of Bergen, wanneer dat je voorkeur heeft. 

 

Voorafgaand aan een boeking overleg ik graag welke plek het beste bij jou/jullie past en wat de mogelijkheden zijn in de verschillende accomodaties in Bergen/Schoorl.
Ik houd daarbij ook altijd rekening met speciale (seizoens)aanbiedingen en speciale persoonlijke wensen.

Neem gerust contact met me op. We kunnen samen jullie wensen bespreken en met elkaar afstemmen binnen de verschillende mogelijkheden.