vulplaat.png

TESTIMONIALS

"Mirjam is één van die mensen die op  mij een diepe indruk heeft gemaakt. Haar liefdevolle begeleiding tijdens mijn bewustzijnsproces gaven mij telkens de moed om op een diep niveau naar mezelf te kijken. ik heb moed gekregen om moeilijke dingen toch aan te gaan en mijn waarheid te leven. Haar enthousiasme en kracht hebben me geïnspireerd en haar hart was altijd voelbaar". Anna (61 jr)

 

"Al in het eerste gesprek werd duidelijk dat ik me slachtoffer voelde en de schuld eigenlijk bij de ander legde. Dat was wel confronterend, maar het gaf meteen nieuwe aanknopingspunten. We hebben beide geleerd te praten over onszelf en te luisteren naar elkaar zonder meteen boven op de kast te zitten. Mirjam legt de vinger op de zere plek, met veel respect en humor. Zeker voor herhaling vatbaar, als dat nodig mocht zijn".Chris (42 jr) en José (41 jr)

 

 

"Waardevol en confronterend, Mirjam is direct in haar communicatie. met veel warmte en begrip. In korte tijd werden onze rollen en patronen inzichtelijk. Het is niet zomaar opgelost, we moeten er aan blijven werken. In onze gesprekken kunnen mijn vriendin en ik elkaar nu wijzen op onze valkuilen. Ik heb nog altijd de neiging om me terug te trekken, we komen echter binnen afzienbare tijd weer in gesprek met elkaar. We houden één vaste avond in de week, waar we geen televisie kijken of bezoek ontvangen. Die avonden zijn ons beide erg dierbaar geworden".Hans (34 jr)

 

"Je hebt ons een warme en veilige omgeving geboden waarin we  onszelf konden zijn en laten zien.Hiermee heb je ons op een spoor gezet waar we verder durven gaan ontdekken. Voor ons was dit een zeer waardevol weekend".Marjan en Hans

 

"Tijdens een bijzonder weekend in een mooie omgeving heeft Mirjam ons geholpen om samen verder te komen door dichter bij onszelf te blijven. We leerden dat 'samen'  alleen maar goed werkt, als ieder zijn eigen valkuilen onder ogen ziet en zelf werkt aan de oplossing.Met deze inspirerende inzichten komen we elke dag dichter bij elkaar".Froukje